Ensimmäinen viikko on mennyt hyvin; on tullut liikuttua salitreeniä 4 h 30 min, pari zumba tuntia 1 h 45 min, fitness pilates 1 h ja pari 1 h lenkkiä ulkona. Yhteensä 9 h 15 min. Ihan hyvä määrä ensimmäiselle viikolle. Olo on hyvä. Ei ole nälkä. Maanantai aamun aloitin salitreenillä ja zumba tunnilla. Nyt liikuntaa kaipaa, mutta hyvä pitää myös välipäivä.

Alussa oli pientä vilun tunnetta ja kädet ja jalat ovat hieman kylmemmät kuin normaalisti. Tämä personal trainerin mukaan ihan normaalia eli siitä myös tietää että on ketoosissa. Jollakin ryhmästämme oli kuumottanut poskia ensimmäisen viikon aikana. Itsellä tätä ei ole ollut.

Ruokakaupassa kävin pari kertaa hakemassa kivennäisvesiä, veteen sitruunaa ja limeä.Ostin lisää eri teelaatuja joilla saa hieman vaihtelua ja uusia makuja. Xtravaganzan ravinteista olen maistanut nyt kaikki. Jauheista suosikki cappuchino -maku. Viikonlopuksi ostin myös valmiita xtravaganza purkkeja jotka juodaan kylmänä; suklaa, passionhedelmä ja jäätoffee. Nämä hyviä makuja ja hieman vaihtelua. Hyvä vinkki laittaa jauhe ja vesi ja jäitä sheikkeriin jolloin saat täyteläisemmän viileän juoman kuin pirtelön. Chiliä ja mausteita voi lisätä. Yksi hyvä vinkki oli myös vaniljan tai suklaan sekoittaminen vaikka kahviin. Omega 3 tulee myös syödä että rasva palaa.

Joudun tunnustamaan että viikonloppu koetteli. Olisi ollut kiva kokkailla jotain hyvää, ehkä maistaa hieman punaviiniä jne. Leivoin pari paprika&sipuli&kinkku&aurajuustopiirakkaa, kiva tehdä jotain. En tosin voinut maistaa mutta näyttivät maistuvan. Viikonloppuna tuli rentouduttua ja kiva kun kumppani tukee laihdutusprojektia. Vettä juon nyt noin 5 litraa päivässä.

Tänään illalla meillä oli toinen tapaaminen personal trainerin ja ryhmän kanssa. Paikalla oli innostuneita naisia joilla on selkeä tavoite. Itsellä vyötärönympärys kapeni viikossa 3 cm ja lantio 2,5 cm, käsivarren ja reiden ympärysmitta kapeni 1 cm. Farkut vaihtuivat jo pienempiin, vyötä sai kiristää. Paino laski 4 kg ensimmäisellä viikolla. Meitä oli 5 ryhmästä tänään paikalla ja kolme meistä ollut nyt viikon 500 kcal ravinteilla ja kaikilla oli tippunut ekalla viikolla 3,9 - 4,2 kg. Kenelläkään ei ole ollut nälkä ja olo on hyvä. Personal trainerimme korosti että henkistä valmennus cd:tä tulee kuunnella vähintään 3 krt viikossa. Salissa ennen meitä oli edellinen extravaganzaryhmä jossa lähes kaikki saavuttaneet täysvauhdilla painotavoitteensa mutta siirryttäessä 1 400 kcal puolet ryhmästä pystyy edelleen tiputtamaan noin 0,5 kg viikossa ja toisella puolella kuulemma haastavampaa. Yritetään liiaksi kikkailla ja soveltaa annettuja ohjeita. Tästä on hyvä jatkaa. Loppuviikolle olen varannut palkinnoksi kampaajan. Tavoite lähenee, kunto ja mieli kohenee. Alkulämmittelykin juoksumatolla tuntuu jo paremmalle ja kevyemmälle.

 .