- 18 cm vyötäröltä, paljon vai vähän? Nyt on tosiaan 18 cm vyötärö kaventunut ja lantio - 6 cm, käsivarret ja reiden ympärys - 4 cm. Tästä on hyvä jatkaa. 5 vk extravaganzan täysohjelmaa ja - 8 kg. Olo on jo huomattavasti keventynyt. On ollut kiva hankkia kevään ihania muotivaatteita, kenkiä, vöitä, laukkuja ja koruja kun voi ostaa taas kokoa 36-38 tai M ja vaatteet alkavat taas näyttämään paremmille. Eilen kokoomuksen vaalivalvojaisiinkin uskalsin laittaa mustan mekon jossa ei ole olkaimia. Hoikistunut ja keveämpi olemus tuo lisää intoa jatkaa ohjelmaa. Matkaa tavoitteeseen on vielä.

Sunnuntaina kävin Pohjanmaan Suurmessuilla hakemassa uusia ideoita ja olihan siellä munamies esiintymässä ja Kiminkinenkin puhumassa terveysasiaa. Messuilta sain lisää hyviä ideoita jotka tukevat laihdutus ja kauneus ja terveysprojektia. Varasin Ladyslim konsultaatioon huomiseksi ajan. Tekevät minulle kehoanalyysin ja messuilla oli hyvä tarjous 5 kerran lahjakortti 1/2 hintaan. Lupaavat 5 hoitokerran jälkeen jopa - 18 cm vyötäröltä eli tämä hoito tukisi varmasti hyvin tätä extravaganzan laihdutusprojektia ja kiinteyttäisi vartaloa lisää. Messuilla oli myös hyviä tarjouksia Comfor Salon kirkastava happihoito kasvoille ja velasmooth selluliittihoito. Velasmoothin avulla selluliittia voidaan vähentää tuntuvasti ja joissain tapauksissa se voidaan poistaa kokonaan. Iho saadaan kiinteytymään ja sillä on FDA:n hyväksyntä. Olen menossa ke kokeilemaan näitä ja lisäksi varasin hyvään hintaan kulmien pigmentoinnin vahvistuksen koska edellisestä on jo 2 vuotta.
 
Kevät on ihanaa aikaa hieman hemmotella itseä. Päivitin kevät ja kesätuoksut. Oma suosikkini vaikka terassille, kaupungille on Escadan kausituoksu Taj Sunset. Escadan Magnetificin ajattelin lähinnä ilta- ja juhlakäyttöön. Työtuoksuksi valitsin Georgio Armanin Aqua di Qioia. Juicy Couturen uutuustuoksu Juicy Couture on hienostunut tuoksu vaikka viikonloppuun. Nyt on hyvä aika käydä päivittämässä itselle se kevättuoksu. Tuoksu on osa kokonaisuutta. Se kruunaa kivan pukeutumisen.
 
Aloitin myös Oriflamen myyntikonsulttina eli jos olet kiinnostunut Oriflamen –tuotteista ole yhteydessä. Voit tilata tuotteita kauttani.
 
Itsevarmuutta tulee lisää kun näyttää hyvälle. Tavoitteeseen on vielä matkaa mutta nyt ollaan jo kohta puolivälissä tavoitetta. Se on jo hieno saavutus. Ja kun tavoitteen eteen tekee töitä haluaa siitä pitää kiinni!